Moderator: bobo2206
kasiowska pisze:oj zjadłabym!
Przybysz pisze:Najlepsze lody to WENTA ( nie wendta) i MARCO. Bezapelacyjnie!
tibliska pisze:Tylko nie zjedzcie mnie dlatego ze pytam, moze ktos wie a poza tym uważam że nic w tym złego. Czy gdzies w dębkach dostane lody weganskie? Moja córka cierpi na nietolerancje laktozowa i chciałabym by mimo tego mogła zjesc coś smacznego.
kati123 pisze:Miałam okazję w 2015 roku pracować w lodziarni w czasie sezonu, teraz jedynie dorabiam w weekendy. Mój szef ma 4 lodziarnie na Dębkach gdzie również bywałam. Faktycznie lody włoskie czy popularne świderki amerykańskie to proszek i woda albo dwa rodzaje proszku i woda. Nie słyszałam żeby gdzieś było inaczej. Jednak miałam chłopca, który przychodził kupować tylko sorbety ze względu na alergię na nabiał. Cały czas wydawało mi się, że tam też są pewne śladowe ilości mleka ale on ciągle wracał więc nic mu nie było. Poczytaj sobie w Internecie albo zadzwoń do producentów popularnych lodów dostępnych w lodziarniach Nestle, Card Dor, Zielona budka. Bo ja takiego składu dokładnego nie miałam na pudełku od tych lodów tylko nazwę i kontakt z firmą.
żywiołka pisze:Przybysz pisze:Najlepsze lody to WENTA ( nie wendta) i MARCO. Bezapelacyjnie!
zgadzam się
krejzi_dejzi pisze:Najlepsze lody włoskie sa u Wioli!
Wróć do Które knajpy polecacie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość